Holmegaard Gods

Tid til firmafest eller andet firmaarrangement?

Hold din næste firmafest på Holmegaard Gods

Holmegaard Gods råder over nyrenoverede selskabslokaler til jeres næste firmafest og er placeret i smukke naturomgivelser tæt på Næstved. Mange firmaer har afholdt god teambuilding hos os, hvor de har tilbragt uforglemmelige aftner med god mad og godt selskab. Vi står for en sjov og behagelig firmafest, som kontoret vil tale om længe efter. Hvis du søger et godt forslag til et teambuilding arrangement kan jeg varmt anbefale stomp.

Skal I giftes og holde bryllupsfest?

Leder I efter et helt unikt sted at fejre jeres vielse? På Holmegaard Gods nær Næstved kan I leje de fineste nyrenoverede lokaler til at huse jeres bryllupsfest. En bryllupsfest er et særligt arrangement, som kræver et enestående professionelt værtssted, der samtidig tilbyder flotte, romantiske naturomgivelser.

Leder du efter et festlokale?

Vi tilbyder festlokaler i unikke omgivelser.

Holmegaard er et smukt gods med festlokaler tæt på Næstved. Vores festlokaler har en ædel historie, der går helt tilbage til 1300 tallet. De geniale omgivelser til såvel bryllups arrangement som til teambuilding event for virksomheder. Hvis du i leder en god arrangør i forbindelse teambuilding kan jeg på det varmeste anbefale stomp. Stomp er såkaldt musikalsk teambuilding. Her kan du læse mere om stomp – det er super god hvis du søger teambuilding hvor alle kan deltage.

rasmus