VINOteket

VINOteket

Leder du efter den berømte Flor de Pingus?

Flor de Pingus laves på ejendommen Domino de Pingus som ligger i det nordspanske Ribera del Duero. Vinmageren er danskeren Peter Sisseck, som har opnået stor anerkendelse for sin produktion af vine. Særligt er danskerens vin Flor de Pingus meget rost, og har hurtigt opnået kultstatus blandt vinkendere.

RIESLING

Vinkendere ved, at Riesling er en af verdens bedste hvidvinsdruer. Riesling druen produceres verden over af meget forskellige vingårde, med tilsvarende meget forskellige resultater.

SHIRAZ

Hos VINOteket finder du et imponerende udvalg af de mest udsøgte Shiraz vine. Shiraz, som er en mørk rød drue, indgår i mange interessante blends, men er også fremragende på egen hånd.

SYDAFRIKANSK VIN

VINOteket har et stort udvalg af sydafrikansk vin, som er verdensberømt for at være imponerende gode. Til trods for, at Sydafrika regnes for et ”new world” land, vil vinkendere vide, at landet har imponerende og langvarige traditioner for at skabe enestående vin.

CHILENSK VIN

De seneste år har chilensk vin overtaget en stigende del af den globale markedsandel. Den enorme salgssucces, som chilensk vin har oplevet, er hovedsageligt skabt på baggrund af de mange gode og billige vine.

SAINT ESTEPHE

Vin fra Saint Estephe er en helt unik smagsoplevelse. Dette vinområde, som ligger i det nordlige Frankrig, har i mange år begejstret vinkendere verden over. Ikke kun fordi vinene holder en usædvanlig høj standard fra årgang til årgang, men særligt også på grund af Saint Estephe vinenes imponerende evne til at udvikle en karakteristisk fin og blød smag efter år på lagring.

rasmus