Træpiller Tyske

Træpiller fra Tyskland

I takt med at energipriserne i Danmark bare stiger og stiger, er afgifterne på træpiller i Danmark også fortsat samme vej. Det er ekstremt ærgerligt for alle de danskere som bor i en ejendom som bliver opvarmet af et træpillefyr, for det er nemlig særligt på træpiller at afgifterne er eksploderet.

Der er dog gode råd at hente for de mange danskere som efterhånden er hårdt ramt af afgiftsstigningerne på træpiller, for ligesom med sodavand, øl og slik, er der store fordele ved at købe tyske træpiller i stedet for at købe dem herhjemme. Selvom det er tyske træpiller, er kvaliteten stadig ligeså god, men til gengæld er der langt fra den samme afgift på de tyske udgaver, ligesom der kun skal betales 7 procent moms på tyske træpiller mens der naturligvis skal betales de obligatoriske 25 procent moms på de danske træpiller.

Ulempen ved de tyske træpiller er dog at det på grund af momsreglerne ikke er lovligt for sælgerne af træpiller i Tyskland at sende dem til Danmark da der ellers vil blive pålagt den danske moms i stedet for den billigere tyske – men til gengæld er der stadig nemt sparet mange penge selvom man eventuelt skulle hente dem selv eller man på egen hånd fik en fragtmand til at hente og levere de tyske træpiller på en dansk adresse.

rasmus