Reima og MiNyMo

Reima kan tilbyde et varieret udvalg

Hvis du har behov for varmt tøj til dine børn, når vinteren melder sig, så kan Reima tilbyde dig et bredt udvalg. De producerer nemlig både flyverdragter, bukser og jakker, der giver dine børn mulighed for at lege frit i naturen, uden at du skal frygte de kommer til skade eller blive syge.
Reima har nemlig fokus på sikkerheden i det børnetøj de producerer, der mindsker risikoen for uheld.

Reima har fokus på kvalitet

Et andet fokusområde for den finske virksomhed er kvalitet. Nu kan kvalitet bestå af mange ting, men for Reima består det eksempelvis i slidstærke flyverdragter, der har høstet stor ros efter tests.
•    Reima har stor fokus på kvaliteten i deres produkter
Således viser test af deres produkter, at de er ganske holdbare, men samtidig er udviklet i gode materialer, med et flot design. Der er derfor mange gode grunde til at købe deres produkter til børn, hvis dine børn mangler en ny flyverdragt, jakke etc..

MiNyMo laver tøj til mindre børn

MiNyMo henvender sig specielt til mindre børn, der har brug for nyt tøj eller en ny jakke. Deres produkter har generelt et stor fokus på designet, hvilket betyder det følger tidens trend. På trods af dette, vil deres børnetøj fortsat være behageligt at have på.
Der bliver ikke gået på kompromis med børnenes behov for at føle sig veltilpasse, når de har tøjet på og det er naturligvis vigtigt.

MiNyMo er for børn mellem 2-10 år

Det er primært børn i aldersgruppen 2-10 år at deres børnetøj er målrettet imod og som kan få glæde af deres pæne tøj.
•    MiNyMo laver børnetøj for mindre børn
De har noget både for den pæne pige og for den vilde bulderbasse. Alle typer børn, vil derfor gerne gå i tøj fra MiNyMo. Du kan sagtens købe tøj fra dem, hvis dine børn har brug for ny flyverdragt eller et par nye bukser.

rasmus