Pift hjemmet op med LED pærer

Pift hjemmet op med LED pærer

En typisk faldgrube i et hjem, som er proppet med design og fuld fokus på dette, er at man ikke har sat sig ind i hvordan lyset falder i hjemmet. Lyset i et hjem kan være medvirkende til at give nyt liv i de forskellige rum, hvilket bedst kan gøres med LED pærer.
Der er altid mange muligheder hvori man kan opsætte sine pærer, men et godt sted at starte er i køkkenet. Køkkenet er et godt sted at starte, da man ofte kun har en enkel eller to lamper hængende, så man ikke rigtigt har spot på de vigtigste områder. Det kan man gøre med LED pærer, der er gode til at fokusere lyset på et sted. Skal man f.eks. skære noget på et spækbræt, så vil LED pærer hjælpe dig med at undgå at skære dig selv i fingrene, for hvem har lyst til det.

Muligheder med LED pærer

Køkkenet er ikke det eneste sted hvor det vil være en fordel at installere LED pærer. Man kan med fordel også installere dem foran ens hus, hvilket kan have en positiv effekt i form af at skræmme tyve væk, der vil tømme dit hus for værdier. Det er dog vigtigt at man installerer sensorer som aktiveres ved bevægelse. Man skal dog have in mente at katte kan aktivere lyset, så nogle måske bliver skræmte af at de tænder hele tiden. LED pærer har dog også den fordel at de giver et flottere lys, f.eks. op ad dine mursten.
er man husejer, så kommer der ofte et bryggers med, som ofte kan blive overset i indretningen, men hvis man installerer LED pærer her, så vil det oplyse klinkerne på en flot måde, så man føler sig varm og velkommen i hjemmet.
På et værelse er der også mulighed for at benytte sig af LED pærer, f.eks. ved et skrivebord, så man kan få fuld fokus på at få lavet alle opgaver til skolen.
I dagligstuen

Løsningen med LED pærer

Der findes utallige variationer af LED pærer, hvor de mest populære er almindelige spots, men der fås også hele kæder, der kan oplyse et bestemt område i hjemmet.
De fås også til haven, der kan sætte lidt gang i bedene. Faktisk vil det øge økosystemet i haven, da lyset fra LED pærerne vil tiltrække insekter, der bliver spist af større dyr.
Man kan også vælge at installere dem inde i husmuren.

rasmus