Kontorstole af læder

Kontorstole af læder er populære i Danmark

Aldrig før har kontorstole af læder været så populære, som de er i øjeblikket. Ifølge en undersøgelse fra Dansk Møbel Industri er hver fjerde kontorstolskøb på nettet fremstillet af læder.
Om man vil købe tøj, en bil eller noget helt tredje, så er det svært at komme udenom at de fleste foretrækker ægte læder, og tilfældet er det samme, når det kommer til kontorstole.
En kontorstol af læder er flot at kigge på, da looket tilfører et minimalistisk design til kontoret eller arbejdsværelset. Særligt chef kontorstolen er 9-10 gange fremstillet af læder, hvilket også er en af grundene til at den er så populær. Funktionalitet spiller også en stor rolle, da størstedelen af disse produkter har de vigtigste ergonomiske egenskaber så som støtte til ryggen, nakken og lænden.
Hvorfor overhovedet tænke over ergonomi? Det er et faktum, at dårlige siddestillinger ødelægger kroppen – især hvis man arbejder 7 timer om dagen i den samme stilling – og der skal ikke meget til før man får permanente skader op kroppen og på sigt sjælen.

Læder er behageligt at sidde i

En lang arbejdsdag på kontoret kan være hårdt i længden. Især hvis man har siddet i den samme stilling dag efter dag, år efter år uden at dyrke motion m.m. i fritiden.
Når man er så træt efter en hård arbejdsdag eller om morgenen, når man møder ind på arbejde, findes der ikke noget dejligere end at smide kroppen i en kontorstol af læder.
Der findes mange lædertyper, men på trods af at nogen ikke er ”ægte læder” føles det alligevel dejlige i og med at man synker ind. Det er lige behageligt at sidde i syntetisk læder og ægte læder, men der må det være pengepungen, som afgør hvad man har råd til.
Før du bestiller på nettet, er det dog en god ide at blive klog på pleje af læder samt vedligeholdelse. Læder findes i rigtig mange arter, og vedligeholdelse kan variere alt afhængigt af hvilken slags læder du ønsker. Hvis du gerne vil have så lidt vedligeholdelse som overhovedet muligt, skal du kigge på syntetisk læder hvor du modsat med ægte læder skal pleje flere gange om året med diverse creame etc.

rasmus