Gabba

Grunt designer modetøj

Grunt er en dansk producent af modetøj til teenagere. Grunt designer teentøj til både drenge og piger i aldersgruppen 8 til 16 med fokus på de 10 til 14-årige. Grunt ønsker at tilpasse sig forbrugerens egen personlighed.
Grunt har stor succes på tøjmarkedet. Det har de fordi, deres tøj aldrig bliver ordinært. Grunt benytter sig af flabede designs med særligt fokus på sort humor og dyb ironi, der gør at tøjet passer specielt godt til enhver teenager.

Grunt har et stort udvalg

Grunt har et stort sortiment i modetøj. Deres kollektioner indeholder alt fra bluser, sweatshirts, bukser og jeans til huer, jakker, kjoler og skjorter. Alt tøj fra Grunt er designet i et råt look, imens det udtrykker nutidig mode.
Grunt til billige priser
Selvom Grunt designer og producerer modetøj, er det altid til billige priser. På forskellige webshops på internettet kan du også ofte finde gode tilbud på Grunt og andre mærkevarer.

GABBA er dansk modetøj

GABBA er et af de danske mærker indenfor modebranchen. GABBA har stor succes både i Danmark og resten af Skandinavien. GABBA designer herretøj samt modetøj til unge drenge. Kollektionerne indeholder alt lige fra jeans, t-shirts og skjorter til jakker, sweatshirts og bluser.
GABBA er modetøj til fornuftige priser, uden at der bliver gået på kompromis med design. På internettet kan du ofte finde gode online tilbud på GABBA samt andet kendt mærkevarer tøj.

GABBA har stor succes

Grunden til, at GABBA har stor succes med deres modetøj, er deres sans for detaljer. GABBA lægger stor vægt på den enkelte detalje. Det gør, at alle deres designs og styles er helt unikke.
GABBA er kvalitetstøj
GABBA er modetøj i god kvalitet. Tøjet designes med et ungdommeligt image i en rå stil med fokus på de fine linjer. Tøj fra GABBA er skabt til at udtrykke individualitet, kvalitet samt nutidig mode, der følger nutidens tendenser og trends.

rasmus