By Groth

By Groth

By Groth er et kendt dansk brand, som du måske allerede er støt på. Deres “design er kendetegnet ved smukke mønstre, spændende detaljer og fine snit. Med By Groth får du både lækkert design og kvalitet.” I denne webshop kan du finde et stort udvalg af lidt af hvert. Her er der smukke Kjoler, Skjorter, Toppe, Bukser og meget mere af mærket By Groth.

 

Customized

Customized er også et af de mange brands, som du finder i deres webshop. Dette Dametøj er ikke nær så farverigt som tøjet fra det foregående By Groth, men her finder du til gengæld flere basisvarer i mere neutrale farver. Lad dig overraske af deres fine sortiment, hvor deres tøj kan kombineres i det uendelige. Klik her, hvis du kan se dig selv i Customized.

 

Decadent

Decadent laver de mest lækre tasker i mange farver. Du finder dem både i klare, rene farver og i mere neutrale farver. Ligeledes har de mange flotte punge, som kan rumme alle dine mest vigtige småting. Disse Dametasker er af meget høj kvalitet, som kan holde i mange år fremover. Hvis det skal være rigtig vovet, så køb en Dametaske i farven Tomat fra Decadent.

 

Edith & Ella

Edith & Ella er for dig, hvis du holder af retro. Dette elegante Dametøj har nemlig et strejf af retro. Tjek fx. deres sjove ternede uldblazere. Deres Tøj fremhæver formerne, da det er figursyet. Hvis du lige nu kigger efter en gave, så kan vi også anbefale denne webshop med spændende Dametøj. På deres side kan du læse deres Kundeanmeldelser om fx. Edith & Ella.

 

Fly London

Fly London fører de også her og faktisk har de også et hav af mange andre brands i deres shop. Du vil nok blive forbavset over deres kæmpe udvalg. Dette brand er dog Sko og Solbriller, så denne webshop giver dig mulighed for, at købe et helt outfit med tilbehør. “Flot og utraditionelt design i god kvalitet og super komfort” er beskrivelsen af Fly London.

rasmus