Kvalitetsledelsessystemer

Brug for et godt kvalitetsledelsessystem?

På canea.dk finder du information om forskellige virksomhedssystemer, der kan bruges til at effektivisere og forenkle arbejdsprocesser til gavn for både ledelse, medarbejdere og kunder. Forretningsideen bag virksomheden er at hjælpe organisationer og virksomheder med at udvikle analysere og og indføre strategier og systemer, der fører til øget effektivitet og en større kundetilfredshed.

Løsningerne omfatter bl.a. it-løsninger for projekt- og porteføljestyring samt ledelses- og kvalitetssystemer, og er kendetegnet ved at være nemme at anvende, være innovative og fleksible samt understøtte kravene for løbende læring og forbedring. Deres kvalitetsledelsessystem omfatter løsninger bestående af flere moduler, hvor du kan integrere både sagsstyring, dokumenthåndtering mv.

Virksomheden tilbyder kort fortalt en løsning med ledelsessystemer, process- og sagsstyring samt portefølje- og projektledelse i ét og samme system. Derudover kan systemet integreres med intranet og er desuden et ISO 9000 kvalitetsledelsessystem.

Besøg canea.dk og læs meget mere om systemet og mulighederne.

Caroline