Biografreklamer

Lydsporet i biografreklamer er indspillet i et professionelt lydstudie.

Når man er i biografen og venter på at selve filmen går i gang, kommer man ikke udenom alle de biografreklamer som bliver vist før man får lov at se den film man egentligt er kommet for at se. Biografreklamer virker en lille smule mere irriterende end dem vi ser hjemme i stuen, det er dog ikke fordi at biografreklamer er dårligere – det er mere fordi man under biografreklamer bare sidder og venter på at filmen starter.

Men hvis man nu bruger ventetiden under biografreklamer til noget fornuftigt, så kan man faktisk opleve hvor meget der er gjort ud af lyden i disse biografreklamer. Disse reklamer bliver afspillet meget, meget højere end de reklamer man ser hjemme på fjernsynet og derfor kommer lydens professionelle produktion virkeligt til syne her.

Lyden i biografreklamer er, præcis ligesom den CD du har hjemme i cd-afspilleren, produceret i et lydstudie hvor der er arbejdet utroligt meget med at få lyden til at være så stærk som muligt. Det er som regel kun i et lydstudie at man har mulighederne for at få de bedste betingelser for selve indspilningen af lyden og derefter for selve redigeringen, derfor kan man være mere end sikker på at den lyd man hører i biografreklamer, er indspillet og produceret i et professionelt lydstudie.

rasmus