Garageport

Garageporte vs. skydeporte

Når man skal have lavet en fast parkeringsplads til bilen, er en af de normale overvejelser om man skal vælge en garageport eller en skydeport.

En garageport er klart mest udbredte i de danske hjem, da de fint indrammer bilen og passer godt i forlængelse af huset. Her kan der så være plads til 1 eller 2 biler, alt efter hvor stor garagen er.

En skydeport ses nok mest i industrimæssig sammenhæng, eller hvis du ejer en relativ stor ejendom. For de anvendes nemlig typisk ved større arealer og hvor der helst skal kunne holde mindst 2-3 biler i gården.

Deres funktion og udseende er meget forskellig, så det er ikke altid nemt at vælge imellem dem. Man kan sagtens bruge en stor garageport som virksomhed, hvor der kan være plads til alt fra lastbiler, varevogne og almindelige personbiler. På samme vis kan man finde en skydeport med et flot design og af mindre karakter, der vil være gode til at afskærme en indkørsel eller forhave.

Mulighederne er mange og det er kun positivt som køber. I denne artikel har du fået et indtryk af anvendelsesmuligheder og forhåbentlig kan du bruge det til at træffe en beslutning. I sidste ende er det kun dig der kan vide, hvad der vil se bedst ud.

rasmus