Kandidater til Tryghedsgruppen

Kandidater til Repræsentantskabet Tryghedsgruppen Region Nordjylland

Til januar er der valg til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen Region Nordjylland. Hvis du er forsikret i Tryg eller hos Tjenestemændenes forsikring bør du sætte dig grundigt ind i dette valg og finde den kandidat du gerne vil stemme på!

Der er mange kandidater til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen Region Nordjylland

Trygfonden

Repræsentantskabet i Tryghedsgruppen Region Nordjylland er bl.a. med til at råde over hvilke formål Trygfonden skal støtte, så sæt dig godt ind i hvilken kandidat du vil støtte. Jeg kan bl.a. anbefale at du nærmere undersøger budskabet fra Anders Hjulmand.

Repræsentantskabsvalg tryghedsgruppen

Efter min mening tages dette valg alt for lidt seriøst , jeg tror ikke forsikringstagerne helt har forstået hvad valget til repræsentantskabet i Tryg egentlig kan komme til at betyde for deres fremtidige forsikringer. Da der er stærke kræfter der arbejder for at få det hele opløst så pengene i stedet for gode formål og attraktive forsikringer bliver ført tilbage til efterkommerne af stifterne. Gør dig selv den tjeneste at sæt dig ind i tingene. Peter Madsen har lavet en hjemmeside som glimrende forklarer hvad det her drejer sig om.

 

rasmus