Infostander

Infostander

Infostander vil øge dit salg, da dine kunder hurtigt vil få et overblik over det du sælger. Så er de fri for, at lede efter den relevante information. Og det giver flere kunder. En infostander kan være en god ide, hvis du har en butik og/eller et kontor, hvor du mødes med kunder eller forretningspartnere. De fås i mange forskellige slags, så du skulle overveje at få en Infostander.

 

Roll Up

Roll Up er en prisbillig mulighed, hvis I behøver en Messestand. En roll up er nem at transportere og at håndtere. Og så kan du nemt udskifte budskabet fra messe til messe. Få lidt mere gang i omsætningen ved, at vælge det rette blikfang til standen. Her er et firma, som kan levere mange spændende produkter til jeres markedsføring. Svaret kan være en Roll Up.

 

Lyskasse

En Lyskasse vil yderligere sætte fokus på jeres produkter. Som de selv skriver på deres hjemmeside: “Med en lyskasse kan du forøge dit salg og sætte større fokus på plakater og salgsmateriale.” På deres hjemmeside fortæller de en masse om de forskellige muligheder. De tager gerne en uforpligtende snak om jeres markedsføringsprodukter – og en Lyskasse.

rasmus