Plastbeholdere

Plastbeholdere

De Plastbeholdere der fås her, er produceret til enhver branche og sektor. Hvis du ser, at noget mangler, så er du velkommen til, at kontakte dem. De producerer gerne efter jeres krav. Deres plastbeholdere er lækagetestede og de har meget stor bestandighed mod kemi og korrosion. I kan få disse beholdere i størrelser mellem 0,5L og 15.000 L, så der er noget for enhver. Se deres Plastbeholdere online.

 

Rotationsstøbte Plasttanke

Deres Plasttanke er en større mulighed for jer. Disse kan de levere i alle størrelser – og til alle formål. Hvis I i deres online Katalog ikke kan finde de rigtige tanke, så kan man bare ringe til dem. På deres hjemmeside kan man også læse om meget andet af det de står for. Bl.a. kan man læse om deres Kompetencer, Leverandører og om hvad der er Aktuelt hos dem vedrørende deres Plasttanke m.m.

 

Plastkar

Plastkar har de også i sortimentet. De er støbt i genanvendelige materialer, der ikke belaster vores miljø. Ligeledes er de produceret i FDA godkendt materiale, hvilket betyder, at de er godkendt til at indeholde fødevarer. Så er I sikre på, at deres materialer ikke indeholder noget uhensigtsmæssigt. Du kan læse mere om deres Kar af meget høj kvalitet på deres side med bl.a. Plastkar.

 

 

 

rasmus