Kreditvurderingstiltag

Konkurs firma – vejen til flere kunder

Et konkurs firma har et kundekartotek, der vil kunne hjælpe dig og dit firma videre. Det kan være en hurtig genvej til flere kunder, så kunderne fra et konkurs firma vil kun være en fordel for dig. Hvis I vel at mærke har mulighed for, at få fat i disse strandede kunder. For mange firmaer kan dette blive en nem og hurtig vej til udvidelse af firmaet. I kan nemt og hurtigt blive informeret omkring nye konkurser, ved at gøre brug af Soliditets lister, som de kalder Dagens konkurser.

 

Kreditvurderingssystemet der dagligt opdateres

En Kredit Rating kan være afgørende for jeres firma, så det er vigtigt, at du har tillid til det kreditvurderingssystem I bruger. Derfor er det vigtigt man bruger et firma, der dagligt opdaterer deres Kredit Rating. Men det er også uhyre vigtigt, at der løbende opdateres, når ny information bliver tilgængelig, så I ved hvornår I har med et konkurs firma at gøre. Ellers kan det påvirke jeres beslutninger i negativ retning og kan resultere i kredittab, hvis ikke der laves en troværdig Kredit Rapport.

 

Kredit Rapport på få sekunder

En upålidelig Kredit Rapport kan bevirke, at jeres firma mister penge. Et firma som Soliditet kan give jer en Kredit Rapport omhandlende firmaer og privatpersoner i hele Norden. En søgning kan spare både tid og penge for din virksomhed, når du får tjekket deres Kredit Rating. Især her under finanskrisen, hvor flere og flere kommer ud i gæld og inkassosager. I disse tider gælder det om, at være grundig og man kan ikke være for forsigtig, når det gælder kreditvurdering.

 

 

rasmus